Tratamente corporale sunt numeroase, au ca rezultate slabire, remodelare corporala, anticelulita, tonifiere musculara, antivergeturi.

Dar fiecare terapie are functii principale si colaterale: cee ce i se recomanda unei cliente garantand eficienta terapiilor, nu i se potriveste alteia.

Este important ca inainte de recomandarea unui pachet personalizat sa se efectueze o anamneza a clientei, un istoric al evolutiei sale, cu ce probleme s-a intalnit, dar si o determinare a stadiului celulitei, a tonusului muscular si a excesului de grasime si apa din organism.

 

Pe intelesul tuturor

Pentru ca in ultima perioada clientii devin tot mai experimentati si mai pretentiosi si isi doresc din ce in ce mai mult sa evite rigiditatea abonamentelor fixe, in favoarea unor pachete personalizate, este extrem de important sa stim care sunt criteriile in functie de care se pot concepe tratamente de remodelare corporala atat de mulate necesitatilor clientului.

 

BEAUTY & CALM

In centrul nostru de remodelare corporala va punem la dispozitie Analizatorul B100 pentru a efectua diagnosticarea.

Cum se realizeaza diagnosticarea?

Persoana careia i se face diagnosticarea care este gratuita, este schimbata intr-un halat si este cantarita.

Cu ajutorul unui plicometru ( un “clestisor” gradat ) i se vor masura patru pliuri de grasime din zona bratului ( biceps, triceps ) , tali si sub omoplat.

 

Se aplica 2 minielectrozi in apropierea degetelor unui picior si 2 minielectrozi langa degetele mainii. In acest moment organismul va fi traversat de un curent neagresiv de diagnosticare.Nu se simte absolut nimic.

Corpul fiecarei persoane va opune o rezistenta mai mica sau mai mare acestui tip de curent in functie de tesutul adipos, de stadiu celulitei, de apa din organism si de musculatura.

Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes. It is not something physical. Sophia Loren