Ce este?

Electrostimulare ramane in continuare una dintre principalele metode de slabire ultrarapida pasiva.

Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecvenţă şi intensitate adecvată pentru a genera o mişcare vibratorie fină a muşchilor, astfle arzand calorii si grasimi aflate in exces in organism.

Mai multe despre

Masaj cu electrostimulare este o forma pasiva de slabit, datorita careia  nu va mai trebui sa faci aerobic sau fitness.

Rezultatul este o mai bună circulaţie sanguină şi limfatică cât şi refacerea elasticitatii pielii.

Cum se desfasoara o sedinta de electrostimulare?

  1. Pe corp se aplica electrozi care se ataseaza cu benzi elastice.
  2. Se stabileste programul dorit: de slabit standard, slabit localizat abdominal, slabit localizat coape/fese, de tonifiere, de drenaj limfatic, de lifting facial, de lifting sani sau de relaxare.
  3. In timpul sedintei de electrostimulare, succesiunea de contractii este simtita concomitent pe toate perechile de electrozi,  nu doar secvential.

Aceste contractii vor mari necesarul de energie al muschiului, ceea ce va determina o ardere hipercalorica la nivel celulitic (celulita este formata atat din grasime cat si din retentie de lichide, metale grele, toxine).

Lipoliza (arderea grasimilor) furnizeaza aceasta energie necesara muschiului pentru contractie.

O sedinta de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de fitness intensiv, fara intrerupere.

Fast-slim ( Slabire cenusereasa )

Nu este un program de tratament propriu-zis, ci unul pentru efecte rapide.

Aceasta functie reprezinta un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde.

Este o functie de „frumusete-instant”, pe care o punem la dispozitia dvs. atunci cand se impune o solutie de moment foarte rapida (un eveniment peste scurt timp).

Pentru rezultate remarcabile este indicat ca sedintele de fast slim sa fie combinate cu alte tipuri de electrostimulare sau cu tratamente corporale.

Nu exista riscul spargerii vaselor de sange!

Ridicare sani

Acest tratament se poate efectua in timpul unei sedinte de slabire sau remodelare obisnuita, numarul mare de electrozi al aparatelor noastre permitand o distributie generoasa in diversele parti ale corpului, inclusiv in zonele cu muschi care se gasesc dedesubtul claviculei.

Prin stimulare musculara, muschii ridica tesuturile subcutanate care sunt fixate pe muschii longitudinali de sub clavicula, ceea ce permite ridicarea sanilor si chiar cresterea lor in dimensiune, obtinandu-se maxim 4 cm in plus la circumferinta bustului.

Este o procedura extrem de sigura si neinvaziva, fara efecte secundare sau reactii adverse, foarte populara printre clientele care i-au simtit rezultatele.

Procedura consta in aplicarea a 2 (maxim 4) electrozi in zona imediat subclaviculara

(iar in cazul sanilor lasati chiar deasupra lor, usor orientati spre exterior) si efectuarea unui tratament de 45 de min.

Frecventa recomandata este de minim 3 ori/ saptamana.

Electrostimularea are efecte extraordinare prin accelerarea circulatiei sanguine, cresterea ratei metabolice, marirea capacitatii de absorbtie a pielii, imbunatatirea circulatiei periferice, atenueaza problemele legate de insomnii, constipatie sau stres, ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine, imbunatateste elasticitatea pielii, ajuta la accelerarea formarii de elastina si colagen.

Desi o metoda traditionala de slabit si remodelare corporala, electrostimularea ramane una din terapiile “in voga” deoarece efectele sunt vizibile aproape imediat: piele mai fermă, muşchi mai supli, centimetri dispăruţi ca prin farmec.

Practic, electrostimularea genereaza o eliminare accelerata a grăsimilor si o slabire ultrarapida.

Centre de slabire si de infrumusetare din Europa folosesc electrostimularea de 25 de ani, in timp ce in SUA a devenite cel mai modern mijloc de remodelare corporala, devansand atat fitness-ul, cat si procedeele chirugicale de corectare a problemelor de frumusete.

Contraindicatii electrostimulare:

– epilepsie

– hipertiroidie

– stimulator cardiac si operatii pe cord

– tija metalica

– sarcina

– boli de piele