Ce este?

Presoterapia este una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele umflate si grele.

Mai mult decat atat, aceasta procedura are efecte deosebite in slabire, ajutind la reducerea cantitatii de apa din organism.

Mai multe despre

Presoterapia ca procedeu de slabit

Presoterapie by BTL este un aparat profesional de remodelare corporala care actioneaza cu presoterapie pentru a asigura cel mai performant drenaj limfatic.

Printre terapiile de remodelare corporala drenajul limfatic este numit “moartea celulitei”.

Drenajul limfatic este una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului, sustinand procesul de slabit.

Drenajul limfatic corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) prin presoterapie, accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deseurilor metabolice din organism.

Aparatul de presoterapie foloseste tehnologie avansata si un performant compresor pentru a trata insuficienta sistemului limfatic si a asigura drenaj limfatic corect.

Presoterapia este o procedura relaxanta, complet non-invaziva si cu multiple aplicatii:

v eliminare celulita

v remodelare corporala

v detoxifiere organism

v slabit in centimetri

Cum actioneaza?

Actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar, facilitand eliminarea lichidelor si grasimilor aflate in exces in organism.

Camerele de presiune individuala actioneaza direct asurpa tesutului conector si asupra zonelor bgate in retentie hidrica, realizand un excelent drenaj limfatic.

Rezultate presoterapie::

v Atenuarea problemelor de circulatie periferica

v Eliminarea celulitei edematoase

v Reducerea completa a retentiei hidrice (in cazul volumului de apa extracelulara ce depaseste 43-45%)

v Reconturarea radicala a siluetei

v Spargerea” depozitelor de toxine si deseuri metabolice, eliminarea lor prin drenaj limfatic

v Scaderea centimetrilor in plus

Sfaturi presoterapie:

Pentru rezultate mai bune in remodelare corporala, slabit radical in centrimetri si un drenaj limfatic „a la carte”, presoterapia este de cele mai multe ori recomandata impreuna cu alte terapii anticelulita: electrostimulare, impachetari anticelulitice, criolipoliza, radiofrecventa, x-wave.

Drenajul limfatic astfel realizat, impreuna cu celelalte terapii de remodelare corporala, contribuie la micsorarea in circumferinte, dar mai ales la eliminarea celuitei, aspectul de „coaja de portocala” disparand definitiv.